0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jensen fra København bliver byernes stemme på klimatopmøde

Frank Jensen har som eneste borgmester fået officiel taletid på mandagens klimatopmøde. Det vil han bruge til at tale om vandkøling og opfordre landene til at følge byernes eksempel.

Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Overborgmester Frank Jensen (S) er i oktober vært for et topmøde for borgmestre verden over i klimanetværket C40. Derfor har FN's generalsekretær bedt ham tale på alle byers vegne på mandagens klimatopmøde. Her ses han under et besøg på et værested for eksmisbrugere tidligere i år.

Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klima
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når statsledere fra omtrent 60 lande deltager i mandagens klimatopmøde, vil der være en enkelt borgmester blandt talerne: Københavns Frank Jensen.

Den danske overborgmester er blevet bedt om at holde en tale til statslederne på vegne af verdens byer – eller mere præcis på vegne af klimanetværket C40, der tæller 94 af verdens største byer. Frank Jensen er viceformand for C40, og 9.-12. oktober er han også vært for et topmøde i sammenslutningen.

Da invitationen indløb i starten af denne uge, var han begejstret, fortæller han.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden