Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Firecracker Films Ltd/channel 4
Erotik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Satire: Seksuelt oplysende tv er mere pornografisk end nogensinde før

Britiske tv-programmer har aldrig været bange for at smække svesken på disken eller helt op i kameraet for den sags skyld. En ny række eksplicitte sexprogrammer sendes ud fra præmissen om, at det er oplysning til folket.

Erotik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Første sæson af den danske udgave af ’Naked Attraction’ er netop blevet sendt på TV 2 Zulu. Her var der nøgne penisser og vaginaer. Men hvis ikke man synes, at det program gik tæt nok på folks kroppe og seksuelle drifter, kan man passende slå over på de britiske tv-kanaler. Det var den engelske Channel 4, der første gang sendte ’Naked Attraction’, og her er man allerede videre. Ja, man er faktisk også videre fra et program som ’Sex Box’, hvor deltagerne havde sex i en lydtæt kasse midt i studiet for så at kunne italesætte deres problemer bagefter. Men her kunne man jo ligesom ikke rigtig se, hvad der foregik.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden