Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Billedet til venstre er det oprindelige mahognigelænder i Holckenhus. Billedet til højre viser, hvordan det ser ud, efter det er malet gråt. Foto: Jacob Ehrbahn

Arkitektur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Se billederne: Den amerikanske kapitalfond Blackstone overmaler mahognigelænder og udskifter blyindfattede vinduer i historisk københavnsk bygning

Holckenhus har samlet danske kunstnere gennem 125 år. De nye ejere er i gang med en omfattende ændring af bygningen. Penslerne overmaler denne københavnske kulturarv.

Arkitektur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rettelse: I en tidligere version af denne artikel skrev vi, at 360 North havde overmalet et oprindeligt loft og oprindelige døre. 360 North ønskede ikke at medvirke i artiklen, men har efterfølgende afvist over for Politiken, at selskabet har overmalet loftet. De mener desuden, at de kun har overmalet døre, der allerede var hvide. Politiken har ikke kunnet dokumentere med sikkerhed, at 360 North stod for overmalingen af de dele af bygningen, og derfor har vi rettet i artiklen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden