Publikum har måske festet for sidste gang på Langelandsfestival.
Foto: CLAUS BONNERUP

Publikum har måske festet for sidste gang på Langelandsfestival.

Kultur

Langelandsfestival begæres konkurs

Den gældsplagede festivals største kreditor vil have sine penge. Det betyder formentlig, at sommerens Langelandsfestival var den sidste.

Kultur

Efter 16 års musikalske sommerfester og adskillige års økonomiske vanskeligheder erklæres Langelandsfestivalen nu konkurs.

Det er festivalens største kreditor, toiletvirksomheden Godik, der tager skridtet, der kan føre til festivalens endeligt.

I dag kom det ellers frem, at Langelandsfestivalen er blevet overtaget af en hemmelig investor, der, såfremt kreditorerne ville nøjes med at få 40 procent af det, festivalen skylder dem, ville køre festivalen videre.

Men det vil Godik ikke.

Vil ikke samarbejde

Over for Ritzau bekræfter Godiks direktør, Kim Godiksen, konkursbegæringen, men han ønsker ikke at fortælle om Godiks krav mod festivalen.

Til Berlingske.dk fortæller Kim Godiksen, at han er utilfreds med, at festivalens hidtidige ejer, Troels Hersom, ifølge aftalen med den hemmelige investor fortsat skulle arbejde for festivalen og ifølge Godiksen stadig skulle eje 25 procent.

»Troels Hersom har været en god ven af mig, så jeg forestillede mig ikke, at han skulle tage røven på mig på den måde«, siger Kim Godiksen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce