Foto: KLAUS HOLSTING
Kultur

Natasjas chauffør blev ikke alkoholtestet

Ifølge loven på Jamaica kan politiet ikke teste personer for alkohol, hvis der er gået mere end to timer efter en ulykke.

Kultur

Politiet på Jamaica må ikke teste, om personer har indtaget alkohol, hvis de har været involveret i en ulykke, som er mere end to timer gammel.

Derfor bliver det ikke endeligt afgjort, i hvor høj grad chaufføren af den bil, som forulykkede for 11 dage siden med den danske rapper Natasja, var påvirket af alkohol.

»I denne sag var det ikke muligt at få kontakt med chaufføren, fordi han tog direkte på hospitalet efter ulykken. Derfor bliver han ikke testet, fordi det ville have juridiske implikationer, da der var gået flere timer efter ulykken, før politiet kontaktede ham«, siger Richard Minott, som talsmand for politiet på Jamaica.

Chaufføren flygtede ikke Det jamaicanske politi understreger, at chaufføren ikke forsøgte at undgå politiet, og at det ikke var derfor, tidsperioden på to timer derfor blev overskredet.

»Det har intet at gøre med en flugt fra politiet. Han havde bare forladt hospitalet, før politiet ankom, så da han blev forhørt, var tidsperioden overskredet«, fortæller Richard Minott.

Kan stadig sigtes
Selv om der altså ikke bliver testet for alkohol i forbindelse med ulykken, betyder det ikke, at chaufføren slipper for flere forhør.

»Det er usikkert, om han bliver sigtet for noget, men jeg er sikker på, at han vil blive brugt i den videre efterforskning«, siger Richard Minott.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at chaufføren selv har sagt, at han havde drukket lidt vin, inden han satte sig bag rattet.

Mindekoncert på vej

Playground Music overvejer, om der skal afholdes en officiel mindekoncert for den talentfulde sangerinde.

»Vi tager allertidligst stilling til det en uges tid efter, at hun er blevet begravet«, fortæller Søren Krogh Hansen, som er chef for Playground Music, der var pladeselskabet bag Natasja.

Det er Natasjas manager enig i, og han forventer også, at koncerten bliver til noget.

»Der er planlagt nogle forskellige uofficielle mindekoncerter, og så kigger vi på en officiel mindekoncert efter begravelsen. Men den kommer, tror jeg. Det gør jeg«, siger manager Peter Skovsted.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce