Saad Khans lig blev bjærget af dykkere efter dødsulykken under reality-optagelserne. Han efterlader sig fire børn hjemme i Pakistan. Arkivfoto.

Saad Khans lig blev bjærget af dykkere efter dødsulykken under reality-optagelserne. Han efterlader sig fire børn hjemme i Pakistan. Arkivfoto.

Kultur

Far til fire drukner under reality-show

32-årige familiefar fra Pakistan skulle svømme tværs over mudret sø med syv kilo på ryggen.

Kultur

Fire børn har mistet deres far, mens et reality-show er sikret masser af omtale.

32-årige Saad Khan fra Pakistan druknede, da han med en syv kilo tung rygsæk på ryggen forsøgte at svømme tværs over en sø i Thailand som led i et reality-show. Det skriver britiske Sky News.

Saad Khan var angiveligt en habil svømmer, men han døjede tilsyneladende med en sprunget hasesene, og mens tv-kameraerne snurrede lystigt, blev han pludselig trukket ned under søens overflade.

Lig fundet af dykkere Og selv om både reality-showets andre deltagere og tv-holdet hurtigt kastede sig i vandet, var han ikke til at finde i den mudrede sø. Først timer senere blev hans lig fundet af en gruppe tilkaldte dykkere.

Det tragiske dødsfald fandt sted den 19. august, men det kom først til offentlighedens kendskab forleden, da kisten med Saad Khans lig ankom til hans hjem i Karachi i Pakistan.

Reality-showet var en del af et større reklamefremstød for en shampoo fra den internationale dagligvaregigant Unilever, som nu lover at støtte Saad Khans familie.

»Det er en forfærdelig tragedie. Vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe hr. Khans familie gennem denne svære tid«, siger Unilevers talsmand, Tim Johns, til Sky News.

Ekstra chance kostede Khan livet
For at føje spot til skade, var Saad Khan allerede røget ud af reality-showet inden dødsulykken. Han fik dog en ekstra chance for at gøre sig fortjent til at fortsætte, hvis han magtede at krydse søen med de mange kilo på ryggen.

Den chance kostede ham livet.

Ifølge Tim Johns er politiet i Bangkok stadig i gang med at efterforske de nærmere omstændigheder omkring dødsulykken. Han afviser, at Unilever har gjort noget galt. Reality-showet blev produceret for Unilever af et indisk selskab.

Dansk Robinson-deltager går til politiet

Det er langt fra første gang, at deltagerne i et reality-show udsættes for barske prøvelser.

I maj døde en deltager i den bulgarske udgave af Robinson af et hjertetilfælde under optagelser på Filippinerne.

Og i den seneste udgave af den danske Robinson har en af deltagerne netop politianmeldt showets bagmænd efter at have fået en voldsom depression ovenpå optagelserne, hvor hun efter eget udsagn blev fysisk og psykisk nedbrudt og nægtet den lægehjælp, som hun havde behov for.

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce