DR 2's chefredaktør Arne Notkin har droppet årets julekalender. De to første færdigklippede afsnit var ganske enkelt ikke morsomme, siger chefen.
Foto: DANMARKS RADIO

DR 2's chefredaktør Arne Notkin har droppet årets julekalender. De to første færdigklippede afsnit var ganske enkelt ikke morsomme, siger chefen.

Kultur

DR 2 kasserer hash-julekalender

Årets satirejulekalender på DR 2 er blevet droppet, fordi den ikke er sjov nok. Man griner ikke, siger chefredaktøren.

Kultur

Når julemånedens tv-serier ruller over skærmene, bliver det uden den forventede satirejulekalender H*A*S*H på DR 2.

Dukkeanimationsserien er blevet taget af programmet, fordi den ikke er sjov nok. DR 2 har ellers opbygget en vis tradition for særegne julekalendre efter de senere års 'Jul på Vesterbro' og 'Yallahrup Færgeby'.

»Vi har droppet den efter, vi har set to færdige afsnit, og vi har vurderet, at folk forventer, at DR 2's julekalender er sjov. Denne her er simpelt hen ikke sjov nok. Man griner ikke«, siger Arne Notkin, der er chefredaktør på DR 2.

Inspireret af M*A*S*H
Julekalenderen, der altså ikke bliver sendt til december, handler om danske soldater udstationeret i Problemistan, hvor meget af tiden går med at ryge hash.

Som seriens titel også henviser til, er den inspireret af den amerikanske tv-serie M*A*S*H, der foregik på et felthospital under Korea-krigen.

På DR 2 er man nu i gang med at finde ud af, hvordan man skal erstatte den droppede julekalender.

Arne Notkin lover dog, at der ikke bliver 10 minutters sort skærm hver aften, hvor julekalenderen skulle have været vist.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden