Gitte Arnth udtalte sig for første gang om sin rolle som 'Karen' i VisitDenmarks Youtube-video i 'Det nye talkshow' på DR 1.
Foto: Privatfoto

Gitte Arnth udtalte sig for første gang om sin rolle som 'Karen' i VisitDenmarks Youtube-video i 'Det nye talkshow' på DR 1.

Kultur

'Falske Karen' viser sig frem som Ditte

Ditte Arnth fortæller for første gang, hvad hun fik for rollen som 'Karen' i VisitDenmarks fupvideo.

Kultur

Hun har hovedrollen i én af de mest omdiskuterede kortfilm i nyere tid.

Og siden VisitDenmarks kontroversielle viralfilm 'Danish mother seeking', hvor den enlige mor 'Karen' efterlyser faderen til sit barn 'August', blev taget af Youtube tidligere på ugen, har Ditte Arnth været jaget vildt i offentligheden.

LÆS ARTIKEL

I premieren på 'Det nye talkshow' med Anders Lund Madsen på DR 1 træder skuespillerinden så frem for første gang i rollen som sig selv og fortæller om sin medvirken i filmen.

»Det hele startede med, at min caster ringede mig op for et år tilbage og fortalte mig historien om, at der skulle laves den her video«, siger Ditte Arnth.

Et job som skuespiller På talkshowvært Lund Madsens spørgsmål om, hvorvidt hun havde betænkeligheder ved at tage rollen, svarer skuespillerinden:

»Egentlig ikke, nej. Det er jo et job for mig som skuespiller, og den opgave skal jeg bare løse«.

Ditte Arnth fortæller, at hun havde nogle bundne ord at arbejde ud fra, men resten af 'Karens' historie og baggrund skulle hun selv udvikle.

Hun blev noget overvældet, da hun kunne se, hvordan interessen og debatten om viralkampagnen nærmest eksploderede på et par dage, og hvordan efterspillet om VisitDenmarks reklamefremstød gik verden rundt. Blandt andet til det store amerikanske talkshow O'reilly, som Lund Madsen viste klip fra.

50.000 kroner for at spille 'Karen'

»Skal jeg sige det?«, spørger Ditte Arnth ud i studiet på værtens spørgsmål om, hvor mange penge VisitDenmark har givet hende for ulejligheden med indspilningen af kortfilmen.

»50.000 kroner«, følger hun op.

Tv-seerne kan stifte nærmere bekendtskab med Ditte Arnth, når den nye sæson af den blodige spændingsserie 'Forbrydelsen' bliver sendt fra næste søndag på DR 1.

Her har skuespillerinden dog ingen hovedrolle, men bliver set i en kortere sekvens, hvor hun byder justistministeren, der i serien spilles af Nicolas Bro, velkommen.

LÆS ARTIKEL

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce