Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Bonnerup Claus
Foto: Bonnerup Claus

Musikken spiller også på Midtfyn til sommer. - Foto: Claus Bonnerup

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Midtfyns Festival solgt til byrådsmedlem

Et byrådsmedlem fra Skive har købt Midtfyns Festival. Dermed er det garanteret, at musikfestivalen også spiller til sommer.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fodboldklubben OB solgte mandag Midtfyns Festival til Knud Bjerre, der repræsenterer Venstre i byrådet i Skive og siden 1996 har stået bag Skive Beach Party.

Over for DR Midt og Vest bekræfter Knud Bjerre, at handlen er gået i orden, men han vil ikke sige, hvor meget han har betalt for den midtfynske festival.

»Jeg har ikke købt selskabet bag festivalen. Kun navnet, rettighederne og et lager. Til gengæld kan jeg love, at der også bliver festival i Ringe næste år«, siger Knud Bjerre til radiostationen.

Økonomiske problemer
Midtfyns Festival har i de seneste år været plaget af store økonomiske problemer, fordi begivenheden ikke trækker nær så mange gæster til som tidligere.

OB købte i september 2001 festivalen af Nina Færgemann, men allerede året efter var Midtfyns Festival tæt på at kollapse.

Kun en frivillig akkord reddede festivalen fra en konkurs, og også festivalen i 2003 har givet underskud. Størrelsen kendes dog ikke, og OB har tidligere oplyst, at et endeligt regnskab først foreligger til maj.

/ritzau/

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden