Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

'Den røde tråd' kåret til bedste Shu-bi-dua-sang

Internetbrugerne på hjemmesiden www.shubidua200.dk har kåret sangen 'Den røde tråd' til den bedste Shu-bi-dua sang nogensinde. Der er solgt 110.000 eksemplarer af 'Shu-bi-dua200'-boksen.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

110.000 eksemplarer er der foreløbigt solgt af 'Shu-bi-dua200'-boksen, som er en samling af 200 udvalgte Shu-bi-dua-sange fra det 30 år lange katalog.

Hvis man tager de positive salgs-briller på er det lig med 1,1 millioner cd'er, i og med at der i hver boks er ti cd´er. Til gengæld skal danskerne også kun lægge en flad 200 kr. seddel, altså en krone pr. nummer.

Samtidig har flere tusinde internet brugere på hjemmesiden www.shubidua200.dk været inde at stemme om den bedste Shu-bi-dua-sang nogensinde.

I skrivende stund er det ikke afsløret på hjemmesiden hvad resultatet blev, men til gengæld vil CMC Entertainment, der står for salget af cd-boksen, gerne på deres hjemmeside afsløre, at det blev 'Den røde tråd' der blev kåret til den bedste sang.

Cd-boksen sælges kun til jubilæumsprisen på 200 kr. resten af jubiluæms-året, som ikke overraskende udrinder 31. december 2003.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden