Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

'Cats' løbet i gang

Ligesom Det Ny Teaters seneste produktion, 'The Phantom of the Opera', er også 'Cats' en megaproduktion med 100 medvirkende på, under og bag scenen.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter at næsten 2.000 sangere og dansere fra en hel stribe lande havde lagt billet ind på at være med i Det Ny Teaters originale opsætning af musicalen 'Cats', mødte de udvalgte i går op til første prøve på det store københavnske teater.

Ligesom teatrets seneste produktion, 'The Phantom of the Opera', er også 'Cats' en megaproduktion med 100 medvirkende på, under og bag scenen.

Og musicalfolket på Det Ny er hentet i Danmark, Sverige, Norge, Holland, England, USA, Australien og Belgien. Blandt de mere kendte navne er Pernille Schrøder, Kristian Boland, Kirsten Price og Charlotte Vigel.

Urpremiere i 1981
Lord Andrew Lloyd Webbers musical havde urpremiere i London i maj 1981, og den blev først taget af plakaten i maj i år - 20 år senere, og 'Cats' er både i Storbritannien og i USA den hidtil længst opførte musical.

'Cats' får premiere på Det Ny Teater, hvor den skal opføres hele næste sæson, og den er allerede nu et hit hos publikum - 75.000 har allerede købt billet til forestillingen.

Politiken

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

Forsiden