Med både musikfestival og hipsterfest har der været masser af mennesker i Tisvilde de seneste par dage.
Foto: PETER HOVE OLESEN

Med både musikfestival og hipsterfest har der været masser af mennesker i Tisvilde de seneste par dage.

Kultur

Jetsettet vender tilbage til Tisvilde til næste år

Fem spritbillister var eneste ballademagere i hypet Tisvilde-uge.

Kultur

Beboerne i Tisvildeleje kan godt begynde at forberede sig. Den hypede jetset-fest 'Tisvilde29' vender tilbage igen til næste år. Og det bliver endnu større.

»Vi laver cykelløbet lidt større, og så udvider vi med flere live events i løbet af dagen«, siger Simon Lennet, der er en af folkene bag 'Tisvilde29'.

LÆS OGSÅ

Sammen med Simon Frank og entertaineren Casper Christensen forsøgte han at lokke de unge rige fra Hellerup til at tilbringe uge 29, den såkaldte Hellerup-uge, i Tisvilde i stedet for Skagen, og det lykkedes.

»Det gik super godt. Bistroen var fyldt hver dag. Folk var glade og hyggede sig på stranden om dagen og festede om aftenen«.

Ingen ballade
På forhånd havde nogle beboere udtrykt bekymring for, at de mange gæster ville ødelægge den fredelige by, men Simon Lennet har kun noteret sig en enkelt klage over for høj musik.

»Vi havde en lydprøve torsdag aften, hvor vi havde glemt at lukke en dør og spillede for højt. Men ellers havde ejeren af bistroen været ude og snakke med alle naboerne forinden og sagt, at der var en privatfest«, siger Simon Lennet.

Nordsjællands Politi har heller ikke haft meget at lave, også selv om der på samme tid var omkring 3.000 gæster ved den tre dage lange musikfestival 'Musik i lejet'.

»Vi har ikke analyseret det helt i bund, men den foreløbige vurdering er, at det har været meget festligt. Mig bekendt har vi kun haft en enkelt anholdelse for fuldemandsuro. Der har ikke været store voldssager eller ballade«, siger Henrik Rasmussen, pressekoordinator ved Nordsjællands Politi.

Knas med trafikken

Til gengæld har der været knas med trafikken, som der altid er, når små byer lægger jord til større begivenheder.

LÆS OGSÅ

»Der har været trafikkaos, så vi har fokuseret meget på trafikafvikling. Vi har også taget fem spritbilister. Vi havde tre natten mellem torsdag og fredag, og en både lørdag og søndag«, siger Henrik Rasmussen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden