Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vært. Er Thomas Blachman din yndlings tv-vært i året, der snart er gået?
Foto: THOMAS BORBERG

Vært. Er Thomas Blachman din yndlings tv-vært i året, der snart er gået?

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvem er årets bedste mandlige tv-vært?

Politikens læsere skal kåre alt det bedste fra 2013.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

2013 synger på sidste vers, hvilket traditionen tro betyder, at året der gik skal evalueres.

Vi vil derfor løbende sætte et tema til afstemning, hvor vi gerne vil bede jer, Politikens læsere, om at stemme.

I dag skal vi finde ud af, hvem I synes har været årets bedste mandlige vært.

Redaktionen har fundet seks meget forskellige repræsentanter, du kan stemme på.

Thomas Blachman i 'Blachman' DR2

Den kendte X Factor-vært har vi valgt at nominere for sin værtsrolle i programmet opkaldt efter ham selv, 'Blachman'. Programmet gik i al sin enkelthed gik ud på, at den selvudnævnte 'kulturopdrager', skulle kommentere på en række nøgne kvinder, der stod foran ham og skiftende mandlige gæster, placeret komfortabelt i en tjekket lædersofa.

LÆS ARTIKEL

Jan Gintberg og Huxi Back i 'Må vi komme med?' DR1

De to søde, sympatiske og jyske mænd har vi valgt at nominere, fordi de er præcis det; 'søde, sympatiske og jyske'. Det lille rejseprogram, der førte de to mænd og deres seere rundt i Danmark med et simpelt spørgsmål »Må vi komme med?«, blev en slags 'Danmark - ifølge Gintberg og Huxi', bare uden det tilrettelagte setup.

Martin Krasnik i 'Deadline' DR2

Han bliver kaldt 'Kongen af kritiske interviews'. Med sin altid konfrontatoriske og personlige stil styrer han overlegent sine aftener på Deadline. Mest kendt blev Krasnik i år for sit interview med Lars Hedegaard, hvor han blandt andet rettede en fiktiv pistol mod Hedegaard, for at finde ud af, hvor tæt islamkritikerens overfaldsmand havde været uden at ramme.

Bubber (Niels Christian Meyer) i 'Danmark ifølge Bubber' TV2

Selvfølgelig skal manden, der efter 23 år på TV 2 endelig har fået kappet navlestrengen, være med på listen. Vi lærte ham at kende iført overalls knappet på skrå, siddende i et badekar, men det sidste par år har vi set ham i swingerklubber og til linedance, mens han har guidet sine seere igennem programmet med sin allestedsnærværende voiceover.

Jesper Juhl og Kristoffer Eriksen i 'Absurdistan' DR3

De introducerede et nyt begreb 'mediemobning', da de to unge fyrer fik placeret en række usande historier i medierne. De nåede blandt andet at få plantet den usande historie om, at der i København ville åbne en natklub, der kun ville lukke smukke mennesker ind. En prank som nærværende medie også hoppede med på.

Adrian Hughes i 'Kunstquiz' DR K

Manden, der for de intellektuelle er hvad Casper Christensen var for dem, der havde husket tandbørsten. Altid veloplagt og klar på at klæde sig ud som et guldaldermaleri. De fleste kender ham nok bedst som vært på DR2-programmet 'Smagsdommerne', men i denne afstemning har vi altså valgt at nominere ham for hans rolle som vært i 'Kunstquiz' på DR K.

LÆS OGSÅ

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden