0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vi er pjattede med Stryhn's

I 60 år har Stryhn's været omdrejningspunkt i dansk gastronomi.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lærke Posselt
Foto: Lærke Posselt

Lækkert. Temperaturen tjekkes i halvandet kilos udgaven af den grovhakkede, som ofte er den, der sælges som delikatesse i supermarkederne.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Peter trækker vejret med en hæs, snorklende lyd gennem en maske, der skal beskytte ham mod de hvirvlende skyer af fint støv.

Han ligner en hvidklædt Darth Vader, som han står her i sit kælderrum og bakser med bøtter og sække fyldt med krydderier. Det er ham, der vogter over leverpostejfremstillingens helligste relikvie.

»Det er troldmanden«, siger marketingdirektøren til mig. »Han står og blander den hemmelige recept«.

Gastronomisk førerposition
For det er lige præcis, hvad leverpostejen er.

Det kan godt være, at en udvalgt skare hver aften falder i svime ude i Nomas smagfulde pakhus på Christianshavn, mens de indtager verdens lækreste moskusokse med røget marv, æble og rødbede.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts