Mindst 39.000 er parat til at se årets X Factor-finale i Parken.
Foto: Peter Jørgensen

Mindst 39.000 er parat til at se årets X Factor-finale i Parken.

Kultur

Du kan stadig få billetter til X Factor

39.000 har købt billetter til verdens største X Factor-finale i Parken.

Kultur

Ud af 28 X Factor-lande bliver den danske finale den absolut største.

39.000 har indtil videre købt billet, og der er stadig ledige pladser til det store show i Parken på Østerbro i København.

»Det bliver rigtig stort - vi kommer fra et lille studie i DR Byen med 300 publikummer - nu skal vi have over 40.000 ind«, siger produktionsleder Kamilla Monies til DR Update.

Kendisser på den røde løber 80 journalister er på plads til at dække begivenheden, som går i luften klokken 20, men allerede klokken 19.30 sendes optakt, hvor kendisserne indtager den røde løber, inden de sætter sig til rette.

Ud af de 3.500 håbefulde, der fra begyndelsen af showet var igennem de tre dommeres vurdering, er Jesper, Tine og Thomas tilbage.

De har netop været igennem generalprøven - næste gang de tre skal på scenen er det alvor.

Synger med stjernerne

15-årige Jesper er den første til at gå på for de rullende kameraer med Steppenwolf-nummeret 'Born to be Wild', hvorefter showets næstyngste deltager Tine går på med Celine Dions 'If that's what it takes'.

Thomas prøver dernæst kræfter med U2-klassikeren 'With or without you' fra pladen 'The Joshua Tree' fra 1987.

I anden runde skal de tre synge duet med gæstesolisterne Medina, Alphabeat, Erik Hassle og Duné.

HVEM VINDER

De to solister, der får flest stemmer, skal synge sangen 'My Dream', som er skrevet af dommertrioen Soulchok, Remee og Pernille Rosendahl. Nummeret bliver vinderen af X Factors første single.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce