fans. Kristina Winther, Mille Beenfeldt og Katrine Jensen er helt klar til at heppe på 16-årige Tine, når hun går på scenen med Celine Dions 'If that's what it takes'.
Foto: Peter Jørgensen

fans. Kristina Winther, Mille Beenfeldt og Katrine Jensen er helt klar til at heppe på 16-årige Tine, når hun går på scenen med Celine Dions 'If that's what it takes'.

Kultur

X Factor-fans: Det bliver fantastisk

Så gik der endelig hul på køerne af små frysende piger foran Parken.

Kultur

Mor står ved siden af i køen.

Hun er dog ikke malet i hovedet.

Det er de to 13-årige piger Patricia Jakobsen og Rebecca Christensen til gengæld. I den grad.

'Jesper' står der i panden på dem begge. 'Fyr den af' står der på hagen.

»Det er, fordi Soulchok er så skæg, når han siger det. Han siger det hele tiden«, siger de to piger nærmest i munden på hinanden.

Købte billetterne med det samme Tøserne fra Nakskov har stået her siden klokken 15 og er blevet godt kolde, men det bliver det hele værd, er de sikre på.

Sidste chance

»Vi købte billetterne, da vi så reklamen første gang. Det bliver fantastisk«, siger Patricia Jakobsen med henvisning til gårdsdagens sammenklip af de tre dommeres ekstreme brug af ordet.

Mor står i baggrunden og griner. Hun er ikke Jesper-fan.

»Nej, jeg er mere til Tine. Hun er rigtig dygtig«, siger hun.

Forældrene læssede ungerne af i Parken
I køen ved siden af står der flere 13-årige piger. Der er i det hele taget kraftig overvægt af små piger i køerne, der bliver længere og længere for hvert minut.

Cecilie Yardy og Rikke Rasmussen på 13 og Jessica Bau på 15 år er kommet helt fra Als i Jylland. Deres forældre læssede dem også af ved 15-tiden og kørte videre til nogle venner. Og de er de rigtig glade for, de tre piger.

»Det bliver det vildeste. Vi har nok sendt 20 sms'er hver i løbet af showet, og vi sender også mange i aften«, siger Rikke Rasmussen.

Hun er mest til Tine. Cecilie er klart til Jesper, mens Jessica nåede at få opbygget en vis kærlighed til drengegruppen In Joy. I hvert fald hvis man skal tolke skriften i hendes pande.

»Ja, de er jo ikke med mere, men de kommer også i aften. Det glæder jeg mig virkelig til«.

»Men hele showet bliver fedt. Især hvis vi kan få en autograf på bluserne«, siger Cecilie Yardy.

Tine er bare så sød og skæg

Kristina Winther, Mille Beenfeldt på 15 og Kathrine Jensen på 14 år har også stået og ventet siden i eftermiddag.

Og her er der ingen slinger i valsen i forhold til, hvem gruppen støtter.

»Tine er bare den bedste. Hun er så sød, og så var det helt vildt skægt, da hun faldt«, siger Mille Beenfeldt.

De er alle tre fra Herlev og håber virkelig på, at DR har mandet sig op i forhold til gårsdagens X Factor Xtra-program, som de mener var en noget tynd kop te.

»Det var lidt tyndt. Det var det da, men i aften kommer der helt sikkert kul på«, lyder det fra de tre piger, som nu skal til at koncentrere sig om at holde deres plads i køen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce