Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Aqua-Lene og Aqua-Søren gift

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lene Nystrøm og Søren Rasted fra popgruppen Aqua er blevet gift. Det skete natten til onsdag i Las Vegas, USA, rapporterede den norske avis Verdens Gang. Lene Nystrøms far, Tore Nystrøm, bekræfter, at hans norske datter er blevet gift med danske Søren Rasted. Til avisen fortæller Tore Nystrøm, at han efter vielsen talte i telefon med det lykkelige, nygifte par.

»De bare lo og lo«, sagde Tore Nystrøm.

Ifølge Verdens Gang fløj parret alene fra Danmark til Las Vegas via Los Angeles i et lejet fly udelukkende med det formål at blive gift. Det ventes dog, at vielsen vil blive fulgt op af en fest i enten Danmark eller Norge.

Med på turen var en fotograf til at tage de officielle billeder.

Selve vielsen blev angiveligt ledsaget af musik af Elvis Presley.

Har holdt det skjult
Ifølge kilder, som Verdens Gang har været i kontakt med, har de to Aqua-stjerner dannet par i et stykke tid, men det er åbenbart lykkedes dem at holde det skjult for verdenspressen.

Rygter og historier om 27-årige Lene Nystrøm og hendes tidligere kærester har ellers været yndet stof for alverdens medier, siden bandet blev kendt med sangen "Barbie Girl", og hidtil har Aqau-Lene ikke gjort meget for lægge en dæmper på sladderen.

Således fortalte hun meget åbent om sit forhold til drengene i bandet samt tidligere kærester til det britiske magasin "For Him Magazine" i februar sidste år.

Blandt andet sagde hun, at de tre drenge ofte tog hende på bryster og baller. Desuden fortalte hun om en vild bytur i Paris, hvor hun tilfældigt mødte kronprins Frederik.

»Vi var totalt fulde. Vi gik tilbage til hans lejlighed.
Ingenting sker, men jeg tror, der var "noget" i luften«, sagde Lene Nystrøm til magasinet.

I interviewet fortalte hun også om sit møde med prins Albert, prinsen af Brunei og rapstjernen Puff Daddy.

Flirter gerne
Heller ikke i et interview i det svenske Aftonbladet lagde hun fingrene imellem, da hun blev spurgt om sit forhold til mænd.

»Jeg har altid elsket mænd. Det har jeg. Jeg flirter jo hæmningsløst, og jeg tænder på alle mulige slags mænd. Jeg har dog aldrig gået efter den muskuløse type men i højere grad de mere feminine mænd. Og mørke fyre, det er meget mere spændende«, sagde hun.

Søren Rasted er altså ikke Lenes første kærlighed. Og det er heller ikke første gang, at Lene har været giftelysten. For to år siden sluttede forholdet til hendes tidligere livvagt Jan Brett Schneider lige inden deres planlagte bryllup. Og i januar i år verserede der rygter om, at popsilden nytårsaften havde forlovet sig med irske Graham Smith, som hun angiveligt havde været hemmelig kæreste med i over et år.

Lene Nystrøm har desuden dannet par med Morten Harket, Thomas Gjertsen, den græske filmproducent Perikles samt det andet Aqua-medlem Rene Dif.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden