Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

7-Eleven giver grundig indføring i deres civilstatus-kopper

Djævlens Advokat går i kødet på indkøbschef Morten Vedel fra 7-Eleven.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jo, det er også lidt fjollet. Det her skal ses i lyset af alle disse internetdatingsider og tv-programmer, hvor folk dater hinanden. Der ligger det her fjollede tiltag i forlængelse af det. Vi fjoller lidt«.

Hvad nu, hvis man er trolovet, men kommer til at tage den forkerte kop?

»Så har du et problem over for din bedre halvdel«.

Som straf kunne I jo overveje at tvinge folk til at spise noget af jeres pizza. Eller måske bare en bødestraf på prisdifferencen på en almindelig liter mælk og så prisen på den samme vare i 7-Eleven?

»God idé. Jeg kan høre, at du er fuld af gode indfald, så dem noterer jeg«.

Sig mig engang, Morten? Skal 7-Eleven nu også til at være kontaktbureau?

»Jeg kan sagtens se, hvorfor der er nogle, der har lavet forretning på dating, for det giver rigtig mange kunder, god PR og en masse snak rundt omkring. Om vi skal til at lave 7-Elevens datingbureau, ja, hvorfor ikke?«.

Er I ikke bange for, at det vil medføre, at jeres butikker fredag og lørdag nat bliver fyldt med hungrende singler, der bare er på jagt efter noget billigt kød – altså som ikke er jeres tvivlsomme kyllingespyd?

»Allerede nu har vi masser af hungrende singler i butikkerne. Om de også er på jagt efter vores kyllingespyd, ved jeg ikke. Men vi vil meget gerne have dem indenfor i butikkerne, og så kan de jo passende få sig en kop kaffe«.

I brygger videre på en stærk historisk tradition for at stemple folk. Kunne man forestille sig et særligt kaffedrikkerarmbind, hvis man både er single OG kommunist?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden