Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
HBO Nordic
Foto: HBO Nordic

Lodbroks. Vikingelederen Ragdar Lodbrok (Travis Fimmel) i midten med langt skæg, omgivet af sine sønner. Blandt andet Björn Iron side (nummer to fra venstre, spillet af Alexander Ludwig) og i midten, med sammenbundne ben, har vi Ivar the Bonesless (spillet af danske Alex Høgh Andersen). Yderst til venstre er det Hvitserk Ragnarson (spillet af ligeledes danske Marco Ilsø).

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Reportage: Vikingerne var også bløde mænd og barske kvinder

Holdet bag tv-serien 'Vikings' optager udendørs 10 måneder om året. I slud og regn drøner de rundt i læder, mudder og blod og slås med sværd i en 1-1-opbygget middelalderby.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kattegat og York ligger overraskende tæt på hinanden. Kirken i York kan meget hurtigt laves om til Notre Dame i Paris, mens gaden i byen ved Kattegat kan forvandles til en smøge i Spanien. Der står et kæmpe håndbygget træskib i en tank fuld af vand. Og i gulvet i den store vikingehal er der nedstøbt en gravsten med et hemmeligt navn på – ingen spoilers her!

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden