Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jewel Samad/Ritzau Scanpix
Foto: Jewel Samad/Ritzau Scanpix

Politistyrker holder vagt i Sri Lankas hovedstad Colombo to dage efter, landet blev ramt af terrorangreb, hvor mere end 300 personer mistede livet.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ekstra Bladets chefredaktør efter kritik af dækningen af danske terrorofre: »Det er meget svært at balancere hensynet til en familie«

Dele af Ekstra Bladets dækning af de danske terrorofre kan man godt sætte spørgsmålstegn ved, erkender Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, efter kritik fra mediejurist. På B.T. afviser chefredaktør Michael Dyrby kritik af avisens dækning.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Danske mediers dækning af terrorangrebet i Sri Lanka søndag, hvor en af Danmarks rigeste mænd mistede tre børn, er blevet udsat for heftig debat. B.T. bragte et billede af børnene fra Det Kongelige Teater, og Ekstra Bladet henviste til et af børnenes Instagram-profil. Er de gået for langt? Vi spørger pressejurist og to chefredaktører.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden