Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto:  Warner Bros. Pictures

Foto: Warner Bros. Pictures

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmelderne anbefaler: Godzilla vender tilbage i øko-horrorfilm

Monsteret Godzilla vender tilbage i øko-horrorfilm i næste uge. Sammen med D-A-D’s nye album og et langt afsnit af westernserien ’Deadwood’ er filmen noget af det, Politikens anmeldere glæder sig til.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Islandsk litteratur er i særklasse, og Sjón ligger i front. Næste uges store bogudgivelse herhjemme er hans ’CoDex 1962’, der overlegent forener gamle myter, science-fiction, krimi og popkultur. Hans sprog er beåndet som en stor poets og gennemstrømmet af musikalitet. Hovedpersonen Josef Löwe, der kan huske alt, hvad han nogensinde har oplevet, er søn af en jødisk krigsflygtning fra Anden Verdenskrig og skabt ud af et stykke ler. ’CoDex 1962’ er en tre-i-en’er. En trilogi med et vigtigt budskab fra en magiker, der altid går sine egne veje. Sjón hævder, at det islandske folk foretrækker fantasi frem for fakta, når nutidens udfordringer skal takles. Den pointe kan man tænke længe over i en fake news-tid.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden