Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Kokken Rasmus Munk, der står bag restauranten Alchemist har stået for restaurantens visuelle udtryk i samarbejde med designere og kunstnere, og stoffet på møblerne er tilpasset, så det passer til restauranten. Indretningen har givet ham en helt anden respekt for design.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rasmus Munk fra Alchemist: ​​»Jeg vil simpelt hen ikke længere købe den billigste lampe«

Mørke toner, hulestemning og mystik. Sådan lød opskriften, da Rasmus Munk indrettede restaurant Alchemist og bevægede sig længere og længere væk fra nordisk normalitet.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med Alchemist har jeg forsøgt at skabe en restaurant, der er markant anderledes end det gængse udbud i København med deres lyse møbler, rå læder, blottede mursten og masser af dagslys. En huleagtig verden, der har fokus på mystik. Derfor ændrede jeg stoffet på Jaime Hayon-stolene Ro og Fri samt sofaen Favn til nuancer af mørklilla – nærmest bordeaux. Det ligger langt fra deres oprindelige farveskala, men passede bare godt til det mørke, vip- og nærmest chesterfield lounge-univers, jeg gerne vil skabe.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden