Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Allan Johansson
Foto: Allan Johansson

Selvgjort. Nis Jakob har selv stået for hele den tekniske og grafiske opsætning af de nye e-bøger.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forfatter dropper forlag og udgiver selv e-bøger

Nis Jakob sender selv romantrilogi ud som ren e-bog til superlav pris.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det første alvorlige danske forsøg på at sælge nyskrevne romaner som rene e-bøger uden om de etablerede forlag er på vej.

Forfatteren Nis Jakob udgiver i løbet af den kommende tid hele tre nye romaner. De kan allerede købes fra hans egen www.billigeeboeger.dk og selskabet www.storybag.dk, men i løbet af efteråret vil bøgerne være til salg hos alle netboghandlere. Prisen bliver uhørt lav for nye romaner –- 39 kr. stykket og tre romaner for 100 kr. i alt.

LÆS OGSÅ

»Det ser radikalt ud, at jeg kun udgiver bøgerne som e-bøger og til en så lav pris, men jeg udelukker ikke, at de senere kan blive udgivet på papir. Foreløbig synes jeg, at det er interessant med e-bøgerne som det nye teknologiske vindue, der åbner sig for forfatterne, og selv om prisen er lav, vil jeg tjene det samme per bog, som jeg ville gøre ved en normal kontrakt med et forlag«, siger Nis Jakob.

Direktør Steffen Sørensen fra distributionsselskabet Publizon mener, det på ingen måde bliver sidste gang, vi vil se en forfatter forsøge at nå ud til læserne ved selv at udgive sine nye værker som e-bøger. Til gengæld mener han også, at det er meget nemt at blive usynlig ude på det store net, hvis man som forfatter udgiver sine egne bøger.

Snart 7.000 titler
»I øjeblikket får vi vel 100 nye e-bøger om ugen, og inden året er omme, vil vi runde 7.000 titler, så det er en stor udfordring ikke at drukne i mængden. Selvpublicisten har formentlig ikke en halv million kroner til markedsføring, som forlagene har«, siger Steffen Sørensen fra Publizon,, som sender hovedparten af de danske e-bøger ud til netboghandlerne, og som er ejet af blandt andet Gyldendal.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden