Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Alsidig. Sangerinden P.J. Harvey har udgivet musik siden de tidlige 90'ere. Nu prøver hun også med digte.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

P.J. Harvey udgiver digtsamling

Den britiske digter har rejst verden rundt for at samle inspiration.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den engelske sangerinde P.J. Harvey kan til efteråret skrive digter på sin lange liste over præstationer her i livet.

Ifølge musiksiden Pitchfork hedder Polly Jean Harveys digtsamling 'The Hollow of the Hand', eller hvad man kunne oversætte til 'Håndens hulning' på dansk, og udkommer 8. oktober næste år.

Samme hjemmeside kan fortælle, at der er tale om en samling på præcis 224 sider, og at der ud over digte også er en række billeder taget af filmmageren og fotografen Seamus Murphy, der også tidligere har arbejdet sammen med P.J. Harvey.

INTERVIEW

Bogen er skrevet mellem 2011 og 2014, hvor de to to samarbejdspartnere har rejst rundt på planeten og snuset livet til sig i blandt andet Kosova, Afghanistan og USA.

Har arbejdet sammen tidligere

»Det virkede for distanceret fra det, jeg gerne ville skrive om, at bruge andenhåndskilder. Jeg ville lugte luften, mærke jorden og møde folk i de lande, der fascinerede mig«, skriver sangerinden i en pressemeddelelse fra Harvey.

Murphy og Harvey har tidligere arbejdet sammen, da fotografen lavede 12 små film inspireret af sangerindens seneste album, det meget anmelderroste 'Let England Shake' fra 2011.

Hvis du ikke kan vente næsten et år på at finde ud af hvilken klang Harvey har som digter, kan du snyde lidt og læse et enkelt digt fra samlingen, som The New Yorker har lagt ud på deres hjemmeside.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden