Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Charles Sykes/AP
Foto: Charles Sykes/AP

Skriveblokering op hans optagelse af andre projekter står i vejen for, at George R.R. Martin får næste bog om intrigerne i Westeros og omegn færdig til tiden.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Game of Thrones-bøgerne halter bagud

Succesforfatteren har skriveblokering, og nu når sjette sæson af tv-serien at overhale romanserien.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tilbage sidder hundredtusinder af fans verden over med skuffen hængende på brystet:

George R.R. Martin, 67, får ikke færdiggjort sin næste bog, bind seks af sagaen om ’Game of Thrones’, til tiden. Bøgerne, der samlet hedder ’A Song of Ice and Fire’, som danner grundlag for HBO’s successerie, får altså vente på det nyeste opus, og Martin skriver ifølge Ritzau på sin blog, at han har skriveblokering, og at arbejdet trækker ud. Det betyder, at tv-serien når at overhale bøgerne, når næste sæson kommer til de amerikanske tv-seere 12. april.

Martin har ikke skrevet nogen af afsnittene, men de er skrevet ud fra hans skemalagte plotudviklinger. Der er dog næppe tvivl om, at bog og tv-serie vil ligge endnu fjernere fra hinanden end nogensinde - måske kan tv-serien ligefrem inspirere den bog, der formodes at bygge på?

I sin blog skriver George R.R. Martin, at han kæmpede med et muligt manuskript til 'Game of Thrones' sæson 6 i en måned, før han gav op. Han vurderede, at det ville tage ham fra tre til seks uger at skrive et afsnit, og at han derfor har givet opgaven videre til et kollektiv af forfattere.

»Jeg bruger bedst min energi på 'Winds'«, skriver han med henvisning til det sjette bogbind, 'The Winds of Winter', men der er nu også andre ting, der optager Martin, bl.a. optrædener ved diverse fankonferencer. Hans fans er splittede mellem gerne at ville opleve Martin live og ønske, at han bare ville sætte sig hjem i studerekammeret og skrive løs.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden