Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Foto: Susse Wold
Bøger

»Du og din mand har et meget avanceret sexliv, har jeg hørt?«: Susse Wold besvarer de spørgsmål, journalisterne ikke tør stille i ny bog

»Er du klar over, at der går mange rygter om dig? «. Sådan spørger Susse Wold sig selv i sin nye bog ’Bevægelse’, der udkommer to dage før hendes 80-års fødselsdag. Skuespilleren har på fornemmelsen, at hun ikke bliver stillet de rigtig indiskrete spørgsmål, når hun bliver interviewet. Så dem stiller hun nu sig selv. Vi bringer et uddrag fra kapitlet ’Hokuspokus – mig selv i fokus’.

Bøger
FOR ABONNENTER

Mellem spørgsmål og svar er der et tomrum. I det tomrum ligger min magt til at vælge mit svar. I mit svar ligger min frihed, min udvikling og min bevægelse. Af og til har jeg haft en fornemmelse af, at man ikke har turdet spørge mig om det, man egentlig ville vide noget om. Måske mente man, at det nok ville være for indiskret. Men da man ikke kan være indiskret over for sig selv, vil jeg tillade mig at bringe mig selv i fokus ved at stille nogle indiskrete spørgsmål til mig selv. Og hokuspokus, det gør jeg så.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce