Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Susse Wold
Foto: Susse Wold
Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Du og din mand har et meget avanceret sexliv, har jeg hørt?«: Susse Wold besvarer de spørgsmål, journalisterne ikke tør stille i ny bog

»Er du klar over, at der går mange rygter om dig? «. Sådan spørger Susse Wold sig selv i sin nye bog ’Bevægelse’, der udkommer to dage før hendes 80-års fødselsdag. Skuespilleren har på fornemmelsen, at hun ikke bliver stillet de rigtig indiskrete spørgsmål, når hun bliver interviewet. Så dem stiller hun nu sig selv. Vi bringer et uddrag fra kapitlet ’Hokuspokus – mig selv i fokus’.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mellem spørgsmål og svar er der et tomrum. I det tomrum ligger min magt til at vælge mit svar. I mit svar ligger min frihed, min udvikling og min bevægelse. Af og til har jeg haft en fornemmelse af, at man ikke har turdet spørge mig om det, man egentlig ville vide noget om. Måske mente man, at det nok ville være for indiskret. Men da man ikke kan være indiskret over for sig selv, vil jeg tillade mig at bringe mig selv i fokus ved at stille nogle indiskrete spørgsmål til mig selv. Og hokuspokus, det gør jeg så.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden