Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Anna Stelvig er uddannet cand.mag i psykologi, med speciale i eksamensangst og leder til dagligt virksomheden StudyMind, der tilbyder psykologisk rådgivning til studerende. Foto: Frank Lohmann Photography

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Specialisten anbefaler: Her er 3 bøger ... der hjælper med at få styr på eksamensangsten

Anna Stelvig, cand.mag. i psykologi med speciale i eksamensangst og ejer af virksomheden StudyMind, der yder psykologisk rådgivning til studerende i alle aldre, giver her tre bud på, hvordan hele familien kan komme eksamensangst til livs.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Bogen ’Fri af angst – en forældrehåndbog’ er en håndsrækning til forældre, lærere og andre voksne omkring ængstelige børn eller unge. Den er skrevet af specialister på området og giver dels beskrivelser af angstens forskellige udtryk, dels i en let tilgængelig form gode råd om at forebygge og forholde sig til barnets angst, samt hvorledes man styrker barnet og giver det mere mod. Den gør op med gængse misforståede hensyn, man som voksen let kommer til at ty til i sin omgang med angste børn og unge, og giver i stedet for alternative handleanvisninger, som er nemme at følge for de voksne. Personligt ville jeg ønske, at mine egne forældre havde læst denne bog, dengang jeg var ung, så kunne de have støttet mig bedre i eksamenstiden«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden