Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Kogebogsforfatter og underviser Hanne Holm.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hanne Holm er død: Hun lærte danskerne at lave thaimad

Hanne Holm udgav sin første kogebog om thaimad i 1996 og lærte danskerne at lave thaimad. Selv om vi lige skulle forklares, at nej, chili er ikke farligt. Heller ikke i store mængder.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Grøn karry, jasminris eller papayasalat. Ingefær, lime, fiskesauce. Thailandske ingredienser og retter, som i dag er blevet en del af det danske hverdagskøkken. Men engang var det hele underligt fremmedartet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden