Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

HULEN. I underetagen af huset i Helsingør skriver Lars Kjædegaard sine krimier og spiller sin musik, for musiker er han også. Og her læser han de forfattere han sætter højt, fra Philip Roth til Isaac Bashevis Singer og Elmore Leonard. Foto: Jacob Ehrbahn

Feature
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

For syv år siden så han kun en rygende ruin

Krimiforfatteren Lars Kjædegaard går langt uden om makabre drab og seriemordere i sine kriminalromaner om makkerparret Hvid og Belling, og læserne elsker serien. Så sent som i 2009 troede han imidlertid, at forfatterkarrieren var endegyldigt gået på grund. At han måtte skrive ugebladsnovelle nummer 674 eller tage job som pædagog. Nu var det slut med skriveriet. Troede han.

Feature
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I dag befinder Lars Kjædegaard sig på solsiden. Læserne elsker hans krimier om Anita Hvid og Thor Belling. Ikke bare på tryk, men også som digitale udgivelser og lydbøger. Samtidig var han den første danske forfatter, der skrev en føljeton til lydbogstjensten Storytel.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden