Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR
Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Casper Christensen afviser nøgenfoto-fup

'Klovn'-filmplakaterne viser den skinbarlige virkelighed, bedyrer komiker.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Debatten kører lystigt flere steder på nettet, efter at Zentropa har offentliggjort to filmplakater for den kommende 'Klovn'-film.

Særligt den 'Antichrist'-lignende plakat, hvor komikeren Casper Christensen slænger sig i et kødeligt kvindeparadis, rejser spørgsmål, for er det virkelig hans egen penis på billedet, og hvis er den mandehånd, der berører Christensen så intimt?

SE PLAKATEN I FULD STØRRELSE

Svaret på det sidste spørgsmål er uafklaret, men Casper Christensen bekræfter selv på sin Facebook-profil, at billedet er ægte og tilføjer: »Og heldigvis for det da«.

Han uddyber over for bt.dk:

»Der er ikke blevet brugt noget Photoshop der. Nu har jeg ikke set den endelige plakat. Men hvad jeg ved af, er der ikke redigeret i noget. Det skulle da lige være at gøre den mindre«, siger komikeren.

Plakat-historien minder faktisk om et 'Klovn'-afsnit, for mens der altså er stor interesse for Christensen-plakaten, er det gået stort set ubemærket hen, at der også findes en Frank Hvam-plakat.

Hvam-plakaten er en efterligning af den kendte 'American Beauty'-plakat med Mena Suvari. Og ja, Hvam tilbyder også et peniskig til de nysgerrige.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden