Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
LARS JUST (arkiv)
Foto: LARS JUST (arkiv)

Kup. Natten til i dag blev diamanter til en værdi af 1 million dollar stjålet fra hotel midt i Cannes, der for tiden er omdannet til filmby.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kostbare filmdiamanter stjålet fra hotel i Cannes

Smykker til den røde løber forsvandt i nat under filmfestivalen.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Smykker fra den celebre juveler Chopard til en værdi af knap 6 millioner kroner er blevet stjålet fra et hotelværelse i Cannes.

Tyveriet skete natten mellem torsdag til fredag.

Smykkerne fra den schweiziske juveler skulle have været udlånt til stjerner på den røde løber ved filmfestivalen i Cannes, oplyser politiet fredag til flere franske medier.

Officiel sponsor
Tyvene brød ind i et hotelværelse på Novotel, hvor en ansat fra Chopard boede. Tyvene åbnede et pengeskab og flygtede med juvelerne fra hotellet, der ligger på Boulevard Carnot i centrum af Cannes.

Chopard er en af de officielle sponsorer af filmfestivalen. Juveleren har redesignet festivalens Palme d'Or-statuetter, og hvert år skaber Chopard smykkesæt til de tilrejsende filmstjerner.

Røveriet er det nyeste af opsigtsvækkende diamanttyverier i de seneste måneder.

I februar angreb bevæbnede røvere diamantguldsmeden De Beers i det centrale Paris og stjal værdigenstande for op mod tre millioner euro (fire millioner dollar).

Dagen forinden dette røveri, udførte en anden bande et spektakulært kup mod en diamant-transport i lufthavnen i Bruxelles.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden