Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Nu får de ventende Star Wars-fans lidt mere at glæde over. Der er nemlig kommet en ny, længere trailer til den syvende Star Wars-film 'Star Wars: The Force Awakens', der får premiere i de danske biografer d. 16. december i år. Kilde: Walt Disney Pictures

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny trailer kommer med flere afsløringer om den syvende Star Wars-film

Nu kan man få en ny smagsprøve på 'Star Wars: The Force Awakens'.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er kommet nyt rumguf til klodens Star Wars-fans.

Lucasfilm har offentliggjort en ny trailer til 'Star Wars: The Force Awakens', som får premiere i de danske biografer til jul.

Filmen bliver den syvende i rækken i 'Star Wars'-universet, men den første i en ny, tredje trilogi. Og det ser ikke ud til at gå stille for sig. Allerede tidligere på året udkom en kortere teaser, der afslørede et gensyn med ikoniske karakterer som Luke Skywalker (Mark Hamill), Han Solo (Harrison Ford) og den pelsede wookiee Chewbacca (Peter Mayhew).

Nu får de ventende fans så lidt mere at glæde over. Helt præcist 2 minutter og 35 sekunder mere. Og her er fokus lagt på to hidtil ukendte karakterer, nemlig Jakku-beboeren Rey og First Order-piloten Finn, spillet af henholdsvis Daisy Ridley og John Boyega. Det er dog endnu ikke til at afgøre, om nogen af dem besidder The Force.

En dyster skikkelse har vi også i form af Kylo Ren (Adam Driver), der er opsat på at videreføre Darth Vaders arv.

Legenden lever

Ifølge Time er den mest overraskende detalje, som den ny trailer afslører, at begivenhederne fra episode IV, V og VI går igen som mytologiserede, sagnomspundne fortællinger i den nye film.

» There were stories about what happened«, lyder det fra Rey i en voice over.

Og selveste Han Solo responderer:

» It's true. All of it. The Dark Side. The Jedi. They're real«.

Det tyder ifølge Time på, at der altså ikke var lutter liv og glade dage i Galaksen efter udryddelsen af den anden Dødsstjerne. Luke Skywalkers ambition om at genoprette et Jedi-Akademi og en fredshær er i hvert fald ikke gået som planlagt.

Positive reaktioner

På de sociale medier har tilhængere af science-fiction-filmene været hurtige til at omfavne den ny trailer.

»So many little moments in that trailer have more life & more 'Star Wars' than all of the prequels combined. Dear God...«, skriver MysteryCr8tve, mens en anden spørger:

»Is 'I was too excited about Star Wars to sleep' an appropriate reason to call in sick?«.

Om forventninger kan blive indfriet, vil blive afgjort den 14. december, hvor filmen har amerikansk premiere. I Danmark må vi vente til 16. december.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden