Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Maud Lervik
Foto: Maud Lervik

Jeppe Vig Find og Marie Rønn har produceret tv sammen i snart 20 år. Sammen har de blandt andet skabt populære DR-programmer som 'Lille Nørd' og 'Vilde Venner', mens de sideløbende har drømt om at realisere deres egen spillefilm.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lille Nørd-makkere står bag dansk fantasyfilm på lavbudget: »I manuskriptet fyrede vi den af med helikoptere og malerkanoner og hvad ved jeg. Så der var vi måske lidt kække«

Marie Rønn og Jeppe Vig Find er kendt som det populære makkerpar bag børne-tv-hittet ’Lille Nørd’. Nu har de lavet deres første spillefilm sammen. På et spinkelt budget, og filmkunsten har de måttet lære sig selv undervejs. Og du får dem ikke til at sige, at der findes noget, der hedder film til børn, fortæller de i dette interview.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En ung dreng med halvlangt brunt hår hiver porten til side. Han træder ind i den lysegrønne lade. Udenfor er det skumring, solen er ved at gå ned. Indenfor i laden er der helt mørkt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden