Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Phie Ambo forsøger hele tiden at skubbe på den grønne omstilling. I sine film, i dagligdagen, men også gennem sit engagement i Den Grønne Friskole på Amager. »Vi lever i et veloplyst velfærdssamfund. Hvis ikke danskerne skal leve mere klimavenligt, hvem pokker skal så? Vi er så rige, men har så fattig en mentalitet«, siger den CPH:DOX-aktuelle instruktør.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Prisvindende instruktør: »Hvad er det egentlig, der gør det værd at åbne øjnene om morgenen? Det er jo ikke konkurrencestaten, for fanden«

Den danske dokumentarist Phie Ambo har lavet en aktivistisk film om børn, der klatrer i træer, smager på livet og lytter til vinden. Hvis ikke vi genopdager naturen i tide, forsvinder den, uden vi ænser det, frygter filmskaberen. ’Genopdagelsen’ har verdenspremiere på CPH:DOX, hvor den også er udtaget til hovedkonkurrencen.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kan du høre mig?«, lyder en rolig kvindestemme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden