Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Kilde: HBO NORDIC

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Suveræn fortsættelse: Meryl Streep stjæler billedet som bitter, snagende, mistroisk svigermor i anden sæson af 'Big Little Lies'

Selv om ’Big Little Lies’ sådan set sluttede logisk med første sæson, er videreførelsen slet ikke dårlig. En af årsagerne hedder Meryl Streep, der slutter sig til et allerede imponerende kvindeligt cast.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Oven på første sæsons ret forrygende finalesafsnit skal der noget til for at komme tilbage uden at skuffe. Men det lykkes faktisk ret godt for David E. Kelly og Jean Marc Vallée, der er tovholdere på projektet ’Big Little Lies’. For det første har man sikret skarp instruktion ved at indforskrive den engelske socialrealistiske fornyer Andrea Arnold som instruktør. Og for det andet har man fået Meryl Streep på rollelisten. Hun spiller Nicole Kidmans sørgende og undrende svigermor, der bosætter sig i Monterey for at være tættere på sine børnebørn. Men hun er ikke noget entydigt positivt bekendtskab: bitter, snagende og mistroisk. Det kræver sin kvinde at spille sådan en karakter. Meryl Streep klarer imidlertid opgaven med vanligt overskud. Hvem andre end hende kan slippe af sted med at sige til sin svigerdatters nærmeste veninde (Reese Witherspoons karakter Maddie):

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden