Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Særligt i anden sæson af hitserien 'Stranger Things' bliver der røget meget.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Netflix retter ind: Streamingtjenesten lover, at der ryges færre cigaretter på skærmen i fremtiden

Tv-serier til unge er fyldt med folk, der pulser løs på cigaretter, men det vil Netflix nu lave om på. I fremtiden vil der kun blive røget cigaretter i nye serier, hvis det har en historisk eller kunstnerisk betydning.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Netflix reagerer nu på kritikken af, at der er for mange cigaretter i streamingtjenestens mest populære serier til unge mennesker.

Det skriver Variety.

Fremover vil der ikke være folk, der ryger cigaretter eller e-cigaretter i nye serier, som henvender sig til børn under 14 år.

Der er dog visse undtagelser fra reglen. Hvis rygningen har en historisk betydning, eller hvis den er en del af en større kunstnerisk vision fra kunstnerens side, har Netflix intet problem med den.

»Netflix bakker fuldt op om den kunstneriske frihed«, siger en talsmand til Variety.

»Vi anerkender dog også, at rygning er skadeligt, og at det kan have en dårlig indflydelse på unge, når rygningen bliver fremstillet positivt på skærmen«.

Ifølge Variety bliver der røget rigtig mange smøger i de mest populære tv-serier, som henvender sig til unge. Især skuespillerne i Netflix-serien ’Stranger Things’ pulser løs.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden