Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Francois Mori/AP
Foto: Francois Mori/AP

Ufærdig. Thomas Vinterbergs nye film 'Far From The Madding Crowd' er ikke blevet klippet færdig endnu og kan altså ikke deltage i filmfestivalen i Cannes trods gode vinderchancer.

Cannes
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vinterberg når ikke at få favoritfilm færdig til Cannes

Tidspres står i vejen for Thomas Vinterbergs deltagelse i filmfestivalen i maj.

Cannes
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den britiske avis The Guardian præsenterede for godt og vel 14 dage siden listen over de film, som ifølge avisen, stod med de bedste chancer for at blive udtaget til hovedkonkurrencen om de gyldne palmer på filmfestivalen i Cannes til maj.

På den liste ligger Thomas Vinterbergs nye film ’Far From The Madding Crowd’ helt i top, men nu afslører instruktøren selv over for Politiken, at filmen ikke når at blive færdig til det fornemme event.

»Jeg er beæret over at kunne læse, at The Guardian har 'Far from The Madding Crowd' på listen over de film, avisen spår, bliver udtaget til hovedkonkurrencen på filmfestivalen i Cannes. Sagen er dog, at vi i øjeblikket er i fuld gang med at klippe filmen, og hvis vi ellers holder tidsplanen, bliver vi tidligst færdige til juli og er derfor desværre ikke klar til Cannes i maj«.

LÆS OGSÅ

Spået vinder af hovedprisen
Flere udenlandske kritikere, deriblandt The Guardian og filmsitet Indiewire har ellers udvalgt ’Far From The Madding Crowd’ som en af de film der kunne løbe med hovedprisen.

Desværre må en guldpalme til Vinterberg i år blive ved tanken.

Vinterberg har to gange før været udtaget til hovedkonkurrencen - første gang i 1998 med ’Festen’ og senest i 2012 med ’Jagten’, som bekendt også var nomineret til en Oscar i kategorien bedste udenlandske film.

I 2013 var han også i Cannes som formand for juryen ved Un Certain Regard-prisen.

Cannes-venligt cast

’Far From The Madding Crowd er en filmatisering af Thomas Hardys victorianske roman af samme navn fra 1874 og er produceret af Fox Searchlight.

På rollelisten ses prominente navne som Carey Mulligan, Juno Temple, Michael Sheen og det belgiske svar på Robert de Niro Matthias Shoenaerts.

Filmens cast er især af Indiewire blevet beskrevet som »Cannes-venligt«.

Thomas Vinterberg fortæller videre, at det endnu er uvist, hvornår publikum får glæde af stjerneinstruktørens næste træk, men at han »glæder sig meget til at vise den til det danske publikum, når tid er«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden