Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Tilsted Com
Foto: Tilsted Com

Udbudt. Bronzeskulpturen, der er i halv størrelse af den 'ægte' lille havfrue på Langelinie har tidligere været udbudt til leje. Nu er den sat til salg på auktionssitet Lauritz.com.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Holstebro overvejer køb af Den lille havfrues søster

Bronzeskulpturen er sat på online-auktion.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En skulptur, som er 'søster' til Den Lille Havfrue på Langelinie, kan være på vej til Holstebro.

Det fortæller DR Midt & Vest.

Skulpturen af kunstneren Edvard Eriksen er dukket frem af en vestjysk kælder, og den blev i går sat til salg på netauktionen Lauritz.com, hvor den er vurderet til 600.000 kroner.

LÆS ARTIKEL

Venstres borgmesterkandidat, Ulla Tørnæs, og med hende andre borgerlige politikere, foreslår, at Holstebro Kommune rykker hurtigt og byder på skulpturen.

Borgmester H.C. Østerby (A) er også lun på idéen: »Jeg synes, at det lyder som en spændende idé, da det hele tiden drejer sig om at skærpe kommunens kulturprofil«, siger han til DR Midt & Vest.

LÆS ARTIKEL

Venstre, Konsertative og Dansk Folkeparti foreslår, at den lille havfrues søster skal sidde i Thorsminde. Ligesom storesøsteren på Langelinie tager imod ved indsejlingen til København.

Der er byrådsmøde i aften, tirsdag, hvor der ifølge borgmester H.C. Østerby bliver rig mulighed for at diskutere et eventuelt køb af skulturen.

ritzau

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden