Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

ansvar. »Det er et helt særligt ansvar at spille nogen, der faktisk har fandtes«, siger Joseph Mazzello om Eugene Sledge i 'The Pacific'. »Jeg talte meget med både Eugenes enke og hans børn, inden jeg spillede rollen«. Foto: Canal+/HBO

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spielberg kaster nyt lys på japanerne

Joe Mazzello spiller uprøvet soldat i Spielbergs nye serie om Stillehavskrigen.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var, mens de lå ovre i mudderet i den tropiske hede og skød på hinanden med løst krudt og havde autentisk soldater-diarré og bare var så langt væk fra Hollywood – det var da, at Joe Mazzellos bedstefar døde hjemme i staten New York.

Tabet havde mere end den allermest indlysende, personlige betydning, for Joe Mazzellos bedstefar havde været soldat i Anden Verdenskrig og havde ligget i skyttegrave som disse, havde ædt spaghetti direkte fra pakningen uden at have tid til at koge den og havde skidt i det samme hul i jorden med fluerne svirrende.

»Han var stolt af det, vi lavede«, siger Joe Mazzello over telefonen fra Hollywood, »men når han talte om sine oplevelser i Stillehavet, var det historier om kammeratskab og varme og sjove tildragelser, det var anekdoter, aldrig beretninger om rædslerne. Og han talte aldrig om sin Purple Heart-medalje!«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden