Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Linda Johansen
Foto: Linda Johansen

Sms. TV 2's underholdningschef Gitte Madsen pointerer, at tv-stationerne ikke har nogen grund til at snyde med sms-afstemninger. Alligevel afviser hun nok engang at lægge tallene frem, når den nye AllStars-sæson begynder. Arkivfoto.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

TV 2 hyrer sms-revisor til AllStars

Kanalen vil dog stadig ikke offentliggøre resultatet af sms-afstemningen.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Belært af mediestormen mod 'X Factor' hyrer TV 2 nu en revisor til at holde styr på sms'erne i korkonkurrencen AllStars, der begynder søndag den 18. april.

Underholdningschef Gitte Madsen forstår slet ikke, at medierne mistænker tv-stationerne for at ville snyde med stemmeoptællingen.

»En station kan ikke have nogen interesse i at snyde med sms'erne, da den i så fald vil gå mod seernes ønsker«, siger Gitte Madsen til Ritzau.

LÆS OGSÅ

Men for at komme eventuelle tvivlere i forkøbet har hun og TV 2 valgt at hyre en revisor, der skal står som garant for, at tingene er i orden.

»Hvis det ikke er nok, at vi selv siger det, så er der jo nogle værktøjer i lovgivningen om, at man ved hjælp af en revisor kan få dokumenteret sine handlinger«, siger Gitte Madsen.

TV 2 vil bevare spændingen
DR's 'X Factor' blev ramt af en mediestorm, da en af favoritterne, Anna, røg ud af programmet.

LÆS ARTIKEL

Tvivlen om optællingen fik DR til at hyre en revisor forud for semifinalen.

Men TV 2 vælger altså at gøre det allerede fra det første program.

TV2 kunne også vælge at lade afstemningen være helt åben og offentliggøre afstemningsresultatet hver gang. Men det vil man ikke.

»Det er for at bevare spændingen. Vi har før oplevet for eksempel i "Vild med dans", at nogen har været så langt foran i den første afstemningen, at der ikke ville være nogen spænding tilbage, hvis det kom frem«, siger Gitte Madsen.

'Sms-afstemningen er altafgørende'

Det er vigtigt for underholdningsprogrammer med sms-afstemninger, at seerne kan stole på dem. Ikke mindst for AllStars.

»Til forskel for mange andre programmer er sms-afstemningen altafgørende i AllStars, fordi danskerne er vores dommerpanel. Vi har ikke noget med 50 procent til dommerne og 50 procent til seerne. Her er det udelukkende seerne, der afgør, hvad det er for en by, der skal løbe med sejren i den sidste ende«, siger Gitte Madsen.

De fire byer, der skal dyste i årets AllStars, er Aalborg anført af Niarn, Nørrebro i København anført af Rasmus Nøhr, Århus anført af Marc Johnson samt Nuuk anført af Julie Berthelsen.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden