Politiken lancerer nyt historiemagasinLæs mere

Blachman. »Talerøret skal udnyttes, og jeg føler mig forstået af seerne«, siger Thomas Blachman.
Foto: THOMAS BORBERG, arkiv

Blachman. »Talerøret skal udnyttes, og jeg føler mig forstået af seerne«, siger Thomas Blachman.

Medier

Blachman er tilbage i X Factor

»Jeg er åbenbart svær at erstatte«, siger den genfødte 'X Factor'-dommer.

Medier

»I stedet for, at DR skal ud og lede efter én, der skal simulere at være mig, kan de ligeså godt få den ægte vare. Danmark skal have sin X Factor tilbage«.

Sådan lyder det med vanlig fanfare fra Thomas Blachman, der overfor Ekstra Bladet røber, at han har sagt ja til en ny omgang af det populære syngeshow på DR.

Den 47-årige musiker mm. var dommer i de to første sæsoner 'X Factor', inden han trak sig sidste år og overlod sin rolle til Carsten 'Soulshock'. Det blev kun til et enkelt år i stolen for 'Soulshock'.

LÆS ARTIKEL

Hvem der skal ledsage Thomas Blachman i dommerpanelet i sæson 4, har DR ikke meldt ud endnu. DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, bedyrer overfor kpn.dk, at han ikke ved det endnu.

»Men måske kommer der til at ske mere i morgen (onsdag)«, siger underholdningschefen.

Det er allerede meldt ud, at Lise Rønne vender tilbage til programmet efter barsel.

Nej tak fra Rafn

Lina Rafns afløser i sæson 3, Pernille Rosendahl, har ytret tvivl, om hun vil være med igen, men det betyder ikke, at Infernal-sangeren Rafn også er på vej tilbage til programmet.

»Jeg skal ikke lave X Factor. Det ville være fuldstændig hjernedødt«, siger Lina Rafn til B.T.

Lina Rafn er nybagt mor og har desuden et nyt Infernal-album på trapperne.

AFSTEMNING

»Én ting er, at det ville koste os vores forårsturne, noget andet er, at jeg ikke ville byde mit barn det. Om jeg så ikke lavede andet end X Factor, ville jeg stadig ikke være nybagt mor og lave X Factor«, lyder det fra Rafn.

Hun fortæller, at DR har haft »en meget lille føler« ude efter hende, og at hun ikke vil afvise, at hun vil sige ja til mere 'X Factor' på et senere tidspunkt.

»Jeg har været svær at erstatte« I dén grad klar til mere 'X Factor' nu er til gengæld Thomas Blachman i dagens Ekstra Bladet.

Han siger, at det er en »medborgerlig forpligtelse« for ham at være med igen.

»Jeg synes bare, der ligger en mulighed i det program, når så mange mennesker ser det. Og jeg gør noget, det åbenbart har været svært at erstatte. Det må man jo sande. Derfor mener jeg også, at jeg har forpligtelse. Lad mig kalde det en ganske almindelig, medborgerlig forpligtelse«, lyder det fra Blachman.

LÆS OGSÅ

»Jeg har været med til at føde det program i Danmark, og på den måde har jeg også et regnestykke at skulle gøre op. Talerøret skal udnyttes, og jeg føler mig forstået af seerne. Det er ikke bare vanedannende, det er også skidesjovt«, siger han.

Fjerde sæson af 'X Factor' bliver sendt på DR til foråret. De første optagelsesprøver til programmet indledes i morgen i Århus, mens der er audition i København på mandag.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce