Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Medier.  Et nyt nyhedssite med navnet Dagens.dk vil fra næste uge konkurrere med landets store online-medier.
Foto: FRANDSEN UFFE

Medier. Et nyt nyhedssite med navnet Dagens.dk vil fra næste uge konkurrere med landets store online-medier.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny netavis ser dagens lys på mandag

Navnet er Dagens.dk, og målet er at konkurrere med landets største netmedier.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Med en fast redaktion i Kolding vil et nyt nyhedssite med navnet Dagens.dk fra mandag 1. oktober konkurrere med landets store online-medier.

»Vi vil levere hurtige nyheder og dække nyheder bredt. Krimi-stoffet bliver vigtigt, men vi kommer til at dække nyhedsbilledet generelt med både politik og især regionale nyheder,« siger Holger Madsen til Journalisten.dk.

Han er Dagens.dk's chefredaktør og tidligere webchef hos Jyske Vestkysten. Han ejer domænet sammen med iværksætteren Kasper Kristensen, der er bosat i Andorra.

To mand ansat

Forbillederne for det nye netmedie er norske sites som nettavisen.no og vg.no, men designet bliver ifølge stifterne mere stilrent.

Dagens.dk har to fastansatte journalister og vil primært fokusere på regionale nyheder, som fanebladene 'Dagens Nordjylland' og 'Dagens Fyn' angiver. Indehaverne satser på, at avisen kan drives for reklamekroner, men på sigt er planen at søge mediestøtte.

»Vi kommer til at stille mange spørgsmål. Vi vil være friske i sprog og handling - men vi bliver ikke tabloide med bryster på forsiden«, siger Holger Madsen.

Uheldig Google-søgning
Til P4 Trekanten fortæller han ydermere, at målet er omkring 100.000 brugere om måneden inden december 2012. Til sammenligning har landets største netmedier som Dr.dk, Tv2 og Ekstra Bladet omkring halvanden million brugere per måned.

Opstarten af det nye netmedie skal dog angiveligt strammes op, før alt omkring Dagens.dk kører helt på skinner.

Hvis man googler netavisens adresse Dagen s.dk får man ikke meget information om, at der er tale om et seriøst nyhedsmedie. I stedet vises emneord som 'Erotik og seksualitet', 'Pornografi', 'Ting i Fissen' og 'Fetichisme'.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden