Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politiserie. Kim Bodnia ses her i 'Broen', der er en af de danske tv-serier, der kan ses på Netflix.
Foto: DR

Politiserie. Kim Bodnia ses her i 'Broen', der er en af de danske tv-serier, der kan ses på Netflix.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Netflix er landet: Fra i dag bestemmer du selv sendefladen på tv

Ny tjeneste tilbyder masser af Emmy-vindende drama og danske film og tv-serier.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ventetiden er slut for de tv-tossede.

Den hypede film- og tv-serietjeneste Netflix er nu oppe at køre i Danmark, og dermed udløses måneders spænding om programudvalget.

Blandt slagnumrene på tv-seriehylden er den store Emmy-vinder 'Breaking Bad' og roste serier som 'Mad Men', 'Dexter', 'Spartacus', 'Weeds', 'The Walking Dead', 'Glee', 'Jericho' og '24 Timer'-serien. Samt den amerikanske udgave af 'Forbrydelsen', 'The Killing'.

Og filmudbuddet tæller bl.a. action som 'The Expendables', 'Taken', 'Iron Man' og 'Matrix', dramaer som 'No Country for Old Men', 'Batman Begins', 'There Will Be Blood' og 'Gone Baby Gone', klassikere som 'Rumrejsen år 2001', 'A Clockwork Orange', 'Udflugt med døden', 'Godfather' og 'Flugten fra Alcatraz', dokumentarerne 'Supersize Me', 'Burma VJ' og meget mere.

LÆS OGSÅ

Masser af dansk

Flere danske tv-serier er også repræsenteret. Bl.a. 'Broen', 'Klovn', 'Lærkevej', 'Lulu og Leon' og 'Album'.

På den danske filmfront tilbyder Netflix bl.a. 'Efter brylluppet', 'Flammen og Citronen', 'Pusher', 'Reconstruction', 'Blå mænd' og 'Far til fire'.

Desuden er der et udvalg af standup-show med komikere som Jonatan Spang, Jan Gintberg, Anders Matthesen, Lars Hjortshøj og Thomas Hartmann. Og børnene kan forlyste sig med 'Rasmus Klump', 'Smølferne', 'Jungledyret Hugo' og meget mere.

WWW Besøg det danske Netflix her ( eksternt link)

For 79 kroner om måneden kan de danske Netflix-abonnenter se ubegrænsede mængder af tv på nettet, på smartphone eller tablet, eller på enheder, der er knyttet til tv'et, heriblandt Apple TV, PlayStation 3, Nintendo Wii eller Xbox 360. Den første måned er dog gratis, hvis man bestiller inden 1. december.

Netflix har omkring 27 millioner kunder på verdensplan blandt andet i USA, Storbritannien og Canada. I USA har videotjenesten været en stærkt medvirkende årsag til, at videoudlejningskæden Blockbuster er gået konkurs.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden