STOLT. Kåringen til årets komiker kom bag på Andreas Bo.
Foto: Martin Rosenauer/TV 2

STOLT. Kåringen til årets komiker kom bag på Andreas Bo.

Medier

Gummiansigtet blev årets komiker

Ved Zulu Comedy Galla 2011 løb Andreas Bo med showets fornemste hæder.

Medier

Danmarks sjoveste mand 2011 hedder Andreas Bo.

Foran store navne som Casper Christensen, Anders Lund Madsen og Ditte Hansen vandt han søndag aften prisen som årets komiker ved Zulu Comedy Awards.

ANMELDELSE

Andreas Bo er gennem sin karriere blevet kendt som 'manden med gummiansigtet' på grund af sin finurlige evne til at lave grimmasser, og han har især høstet anerkendelse for sine præstationer i 'Live fra Bremen'.

Det er TV 2 Zulus seere, der står bag udnævnelsen af den 45-årige komiker.

»Jeg er helt vildt stolt. Jeg er ikke så vant til at få priser, og jeg havde virkelig ikke regnet med det. Jeg havde ikke engang skrevet en takketale«, siger han til tvtid.dk.

Tredje gang er lykkens gang

Ved prisuddelingen, der for tredje år i træk blev afholdt i Operahuset, blev også Andreas Bos mulige afløser udpeget. Efter en afstemning blev 130 komikere modtog stand up'eren Tobias Dybvad således Läkerols Talentpris på 100.000 kroner.

Det var tredje gang, at Dybvad, der primært er kendt for sin medvirken i 'Tjenesten' på P3 og DR2, var nomineret til prisen. Alligevel var han overrasket over at modtage hæderen:

»I år er nok det år, jeg mindst havde ventet at få prisen. Men det er rigtig dejligt - og meget uventet. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige, så jeg fyrede en joke af«, siger han til tvtid.dk.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden