Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Officielt. Det bliver streaming-tjenesten Amazon Prime, der fra 2016 kan vise bil-tv med de tidligere Top Gear-værter.
Foto: Screendump

Officielt. Det bliver streaming-tjenesten Amazon Prime, der fra 2016 kan vise bil-tv med de tidligere Top Gear-værter.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Top Gear-værter skal lave bilprogram til Amazon

Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond skal igen lave bilfjernsyn sammen.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er godt nyt for fans af Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond og deres fælles oeuvre udi bilfjernsyn.

Fra 2016 kan de tre britiske motorentusiaster igen opleves på skærmen, denne gang i et nyt tv-koncept om biler på Amazon Prime. Ud over, at programmet er med de tre Top Gear-værter, at det handler om biler,og at det bliver produceren bag Top Gear, der skal stå for det, oplyser Amazon ikke noget mere konkret.

Nyheden kommer måneder efter, at Jeremy Clarkson ikke fik sin kontrakt hos BBC forlænget, fordi han havde slået en producer under optagelserne til et afsnit af programmet Top Gear.

Clarkson havde i forvejen flere advarsler fra BBC, blandt andet på grund af sin alt andet end politiske måde at udtale sig på og for at have provokeret argentinere med Falklandskrigen under optagelser i Argentina.

Har rejst rundt sammen

Efter Clarksons de factor fyring valgte bilprogrammets to andre værter, Richard Hammond og James May, også at trække sig.

På det sidste har de tre rejst rundt sammen og lavet direkte shows om biler, blandt andet i Australien, og rygterne om, at en nettjeneste havde slået kløerne i den populære trio, der fik 350 millioner mennesker til at se på tre midaldrende mænd med ølmave og grimt tøj køre i dyre biler hver uge.

De tre værter, der siden deres separation fra BBC har været yderst aktive på Twitter, lader alle til at være tilfredse med den nye aftale.

BBC fortsætter med at sende Top Gear, men med nye værter. Indtil nu er det blevet offentliggjort, at morgenradioværten og bilsamleren Chris Evans skal være den ene af dem.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden