Behandling. Jes Dorph-Petersen skal i behandling for et for stort alkoholforbrug og holder derfor pause i sit job som vært på TV 2's populære aftenprogram.
Foto: JENS DRESLING

Behandling. Jes Dorph-Petersen skal i behandling for et for stort alkoholforbrug og holder derfor pause i sit job som vært på TV 2's populære aftenprogram.

Medier

Vært på ’Go' aften Danmark’ stopper efter en uge

Jes Dorph-Petersen ønsker at private årsager ikke at fortsætte som vært på det populære program.

Medier

Jes Dorph-Petersen har af private årsager ønsket en pause fra sit job som vært på ’Go' aften Danmark’.

Han oplyser via TV 2, at pausen skyldes et for stort alkoholforbrug.

»Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask. Jeg er selvfølgelig ked af timingen, for jeg var rigtigt glad for at være kommet godt i gang på ’Go’ aften Danmark’, men lige nu gælder det om at blive fit for fight«.

»Jeg beder om forståelse for, at jeg ud over denne meddelelse ingen kommentarer har, eftersom ro og fokus på opgaven er afgørende vigtigt for mig lige nu. Jeg beder også pressen om at lade min familie være i fred«, siger Jes Dorph-Petersen via TV 2.

Vendte tilbage til TV 2

TV 2-redaktør for ’Go’ aften Danmark’, Helle Sønderby, siger:

»Siden Jes indtog værtsstolen i ’Go’ aften Danmark’, har vi udelukkende oplevet en dybt professionel, velforberedt og beleven vært, som passer perfekt til vores program. Vi er selvfølgelig kede af at måtte undvære ham for en tid, men har samtidig dyb respekt for Jes’ valg og ønske om helt og holdent at kunne fokusere på sin behandling. Det bakker vi 100 procent op, og vi glæder os til at se ham tilbage i værtsstolen, når han er klar til det«.

Jes Dorph-Petersen satte sig i værtsstolen mandag 24. august og nåede derfor kun lidt mere end en uge i sit nye job.

Han var frem til 2012 en profileret vært for Nyhederne på samme kanal, indtil han blev vært for TV 3's sendinger fra Champions League. I april blev det meldt ud, at han skulle være vært på 'Go aften Danmark'.

I en erindringsbog fra 2013 berettede Jes Dorph-Petersen om sit forhold til alkohol. Anmelder Bettina Heltberg skrev:

»Det kan ikke undre, at Dorphs forbrug af stimulerende alkohol bliver til et behandlingskrævende problem. Og at tvivlen på den stramt tilrettelagte, designede nyhedsstrøm på TV 2 begynder at plage – hans samvittighed«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden