Omdiskuteret. Adam Holm har flere gange i løbet af sin karriere på DR 2 bragt sig på kant med sine chefer.
Foto: THOMAS BORBERG (arkiv)

Omdiskuteret. Adam Holm har flere gange i løbet af sin karriere på DR 2 bragt sig på kant med sine chefer.

Medier

Adam Holm stopper på Deadline

Studievært har selv sagt op for at slippe ud af nyhedsstudiet, skriver han.

Medier

På næste mandag har Adam Holm sin sidste arbejdsdag som vært i det blåtonede Deadline-studie.

Han har sagt sit job op på DR 2's nyhedsflagskib, og cheferne på DR Nyheder har accepteret opsigelsen, oplyser Adam Holm i et offentligt opslag på Facebook.

Adam Holm har flere gange været på kant med sine chefer i DR, i sagerne om hans kronikskriverier i 2009 og 2013 , eller da han sidste år viste Jyllands-Postens omdiskuterede tegninger af profeten Muhammed og blev indkaldt til »en kop kaffe« hos nyhedsdirektør Ulrik Haagerup.

Der ligger dog ingen konflikt bag opsigelsen, forsikrer Holm:

»Intet drama, ingen trusler om buksevand og tørre tæsk, blot et behov for at arbejde med journalistik/formidling i andre rammer end de som gælder for en nyhedsudsendelse«, skriver nyhedsværten, som vil være at høre på P1 et stykke tid, ligesom han vil færdiggøre en igangværende dokumentar om Syrien til DR 2.

Droppede chefjob

»Tusinde tak – oprigtigt talt – for mange venlige ord gennem tiden og for drøje hug af den konstruktive slags, hvor man i bedste fald bliver bevidst om egne fejl og husker at rette ind. Tak også for gode programforslag, sextilbud (OK, sølle to), invitationer til congolesisk cabaret, forsøg på bestikkelse, mærkværdige optrin, hæklede underbukser, hjemmekogt sprit og sågar grinagtige dødstrusler. Alt er noteret i mindernes logbog. Never surrender!«, skriver Adam Holm.

Adam Holm skiftede til DR 2 fra et job som debatredaktør på Politiken i 2006. Efter en årrække som studievært nåede han i en kort periode på et halvt år fra 2012 at være kanalchef for DR 2 sammen med den nu også afgåede Michael Thouber, inden han af egen drift vendte tilbage til studiet i 2013.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden