Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Samråd. Der var indkaldt til samråd på foranledning af DF's kulturordfører Alex Ahrendtsen. Kulturminister Bertel Haarder afsluttede mødet med at fastslå, at han ikke havde interesse i kunstneres politiske holdninger. Arkivfoto: Jens Dresling

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bertel Haarder: DR Dramas ledelse har kvajet sig i 1864-sagen

Både DR’s nuværende og tidligere dramachef har udtrykt sig »ubegribeligt dumt«, mener kulturminister Bertel Haarder (V). Og nu bliver DR nødt til at forklare sig overfor Dansk Folkeparti.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kulturminister Bertel Haarder (V) vil opfordre DR’s ledelse til at tage et møde med Dansk Folkeparti. Når han og DR-bestyrelsesformand Michael Christiansen alligevel mødes om et par uger, vil han også »veksle ord« med ham om håndteringen af den for DR så »pinlige sag«. Det lovede han Dansk Folkeparti på et samråd i kulturudvalget i dag.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden