Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Morten Lau-Nielsen/POLFOTO
Arkivfoto: Morten Lau-Nielsen/POLFOTO

Salling-direktør Marianne Bedsted skal fra årsskiftet være formand for DR's bestyrelse. En opgave, der både er udfordrende og svær i en tid, hvor kulturinstitutionen er under stigende pres.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kulturredaktøren: Den nye bestyrelsesformands sværeste beslutning bliver, om Maria Rørbye Rønn skal forblive på posten i DR

Konstant politisk pres, modsatrettede krav og massiv medieopmærksomhed bliver et grundvilkår for Marianne Bedsted. De private medier har lagt et stigende pres på DR, der betragtes som en statskontrolleret mastodont, der får pengene kørt ind på paller og underminerer deres i forvejen udfordrede forretningsmodel.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det kræver sin kvinde at stå i spidsen for et stormombrust fyrtårn, der fremover både skal være højt og smalt og samtidig sprede sit lys over hele Danmark.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden