Karina Jamilla Hayat (t.h.) forklarer, at det vil være jordens undergang for hende, hvis hun bliver dømt skyldig for hæleri efter at have modtaget penge fra sin mor, Britta Nielsen. Hun ved ikke, hvor resten af de 111 millioner kunne være.
»Det har vi ingen anelse om. Det der tal er fuldstændig urealistisk for mig. Det kan jeg slet ikke få til at passe«, siger hun.
Foto: Discovery Networks Danmark/"brit/Ritzau Scanpix

Karina Jamilla Hayat (t.h.) forklarer, at det vil være jordens undergang for hende, hvis hun bliver dømt skyldig for hæleri efter at have modtaget penge fra sin mor, Britta Nielsen. Hun ved ikke, hvor resten af de 111 millioner kunne være. »Det har vi ingen anelse om. Det der tal er fuldstændig urealistisk for mig. Det kan jeg slet ikke få til at passe«, siger hun.

Medier

Britta Nielsens døtre stod frem i tv-program: Vi vidste ikke noget

Svindelsigtede Britta Nielsens to døtre forklarer til Kanal 5, at de har fået flere af morens penge.

Medier
FOR ABONNENTER

Den svindelsigtede Britta Nielsens to døtre er onsdag stået frem med navn på tv-stationen Kanal 5, hvor de forklarer, at de intet vidste om deres mors påståede svindel.

ritzau

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce